logo

facebook30 twitter30 instagram30 rss

Erasmus+ GoFor a Estònia

La setmana del 24 al 30 d'octubre, 5 professores de l'Institut Marina vam assistir a la quarta mobilitat. En aquest cas es tractava d'una formació de professorat, a Paikuse Pohikool de Pärnu(Estònia) dins el projecte europeu Erasmus+ GoFor.


Professors d'Estònia, Turquia, França i Alemanya van atendre també aquesta mobilitat per intercanviar bones pràctiques, estratègies i innovacions per millorar l'expressió escrita del nostre alumnat.


Com a producte d'aquesta mobilitat, hem elaborat un manual on recollim les activitats que considerem més adients i efectives segons els nostres objectius. Entre altres activitats culturals vam tenir l'oportunitat de conèixer la cultura del país que ens va acollir; també vam organitzar tallers d'expressió escrita i creativa on hem comprovat la utilitat de les activitats proposades i hem après altres metodologies i dinàmiques de classe.

Aquesta mobilitat ha estat també un punt de trobada molt profitós per coordinar activitats que s'han d'implementar durant el segon any de projecte en el centre i futures mobilitats, com ara la propera mobilitat a Estònia amb alumnat de 1r Batxillerat que tindrà lloc del 24 al 30 de març de 2019.

 

 

3r d'ESO: VISITA A COSMOCAIXA

El passat dia 21 de setembre els alumnes de 3r d´ESO van visitar Cosmocaixa en una sortida curricular programada.
L´estada es va dividir en dues parts: en la primera, els alumnes van realitzar un taller de reaccions químiques i en la segona van visitar les instal·lacions de museu.

L´objectiu era que els alumnes, a través d´experiments impactants, entenguessin què és una reacció química i que els servís com a introducció de la matèria del segon trimestre.

Les experiències es van realitzar de forma molt dinàmica i amb la col·laboració dels alumnes.

Cliqueu aquí per visionar més fotos

cosmocaixa2 IMG 20180921 124517 mini mini

 

Informació beques NEE i postobligatori

Aquí teniu els enllaços per a accedir a  la informació sobre beques per alumnes amb NEE Beques NEE curs 2018-19 i alumnes del PFI, Batxillerats i cicles de grau mig i grau superior Beques estudis postobligatoris curs 2018-19.

Pareu atenció amb els terminis que acaben aviat!

Llibres de text 2018 - 2019

27580102-b-ho-que-lee-un-libro-en-la-rama-de-rbol

Aquí pots contrastar preus amb Ecobooks IDDINK

  1 ESO A-B-C-D-E

  Abans de comprar

fora els llibres de

C.Naturals, demaneu

preu a l'institut

  2 ESO A-B-C   3 ESO A-B-C-D-E   4 ESO A-B-C

  1 FPGM ADM

  1 ESO Flexi-3

 Abans de comprar

fora els llibres de

C.Naturals, demaneu

preu a l'institut

  2 ESO Flexi-3

  3 ESO(Flex mates)

  4 ESO D   2 FPGM ADM
    3 ESO 3x4

  4 ESO 3x4

  1 FPGM INST de TEL.
        4 ESO UMA   2 FPGM INST de TEL.
        4 ESO Itineraris

  1 FPGS ADM i FIN

  1 BATX CIENT.   2 BATX CIENT.       2 FPGS ADM i FIN
  1 BATX HUM.-SOC.   2 BATX HUM.-SOC.       1 FPGS ELECTROMED.
  1 BATX TECN.   2 BATX TECN.       2 FPGS ELECTROMED.
 

1a Promoció Electromedicina Clínica (GS)

El passat 25 de juny es va graduar la primera promoció d'Electromedicina Clínica (Cicle Superior) en presència del president de FENIN-Catalunya, José Luis Fernández; la coordinadora de F.P. de l'institut Marina, Pilar Aguadé; la directora general de FP Ensenyament, Sonia Mora; el representat de SEEIC, Xavier Pardell; la directora de FP d'Ensenyament, Serveis Territorials Maresme-Vallès Oriental , Dolors Castro i la directora del centre, Anabel Giménez.

Felicitats a tots els alumnes i molt especialment al professorat per la implicació i la magnífica feina realitzada al llarg d'aquests dos cursos.

1r prom.ELECTROMEDICINA

 Logo A

Logo R

Serveis d'Assessorament i Reconeixement


 nodes

Nova Web en construcció


 logo moodle


weeras


logo xtec


logo aniram


logo enseyament


ciclesmarina


erasmus


logo GEP pluri

marcpluri top 540


logo jofaigmarina


banner app


logo bustia


logollagosta


Al web de l'Institut Marina utilitzem cookies de millora del rendiment i d'anàlisi estadística. Pots trobar més informació aquí.