logo

facebook30 twitter30 instagram30 rss

LOGOS del ERASMUS+ Go For

Alumnes de 4t ESO han dissenyat un logo digital per representar el nostre projecte Erasmus + GoFor i participar en el concurs de logos.
Després de les votacions de la comissió de projecte, els tres logos més votats són:
Logo esquerre superior, Ana Millán (4t ESO C)
Logo dret superior, Naim Muñoz (4t ESO A)
Logo esquerre inferior, Nuria Isabel Molina (4t ESO B)
I el logo guanyador és ... el logo de l'Ana Millán
Felicitats a tots tres!!!
 foto de Ins Marina.
 

NADAL AL CENTRE

Volem felicitar al nostre alumnat les properes festes i desitjar-vos un bon 2018, amb molt de carinyo i alegria!

 

 

 

CONCERT DE NADAL 2017 amb els de 2n i 3r d'ESO

L'alumnat d'ESO celebrarà el concert de Nadal d'enguany al Centre Cultural. El dilluns 18 de desembre ho faran els alumnes de 3r d'ESO  i el dimarts 19 els de 2n d'ESO.

Famílies, us hi esperem a les 12h i aprofitem per desitjar-vos molt bones festes!

La comunitat educativa.

TV Poster. Concert Nadal 2017

Reunió transnacional projecte Erasmus+ GoFor

La primera reunió transnacional del nostre projecte Erasmus+ GoFor va tenir lloc al Ins Marina del 28 de Novembre al 1 de Desembre.

Durant aquestos dies, professors d’altres escoles participants ( Estònia, Turquia, Alemanya i França) han conegut de primera mà el nostre sistema educatiu i la nostra cultura llagostense i catalana. S’han arribat a acords en les diferents reunions, hem gaudit amb la visita del nostre alcalde Oscar Sierra, així com altres activitats culturals a Barcelona.

Continuarem treballant conjuntament per implementar el projecte en les nostres escoles i preparar les següents mobilitats. #goforproject #literacy #erasmusplus #sepie #erasmuspluscat #lallagosta #insmarina

XERRADA SOBRE ECONOMIA – CICLES FORMATIUS

El 13 de Novembre, els alumnes de Gestió Administrativa i els d’Administració i Finances van tenir l’oportunitat de gaudir d’una sessió del Programa Escola i Empresa realitzada pel Sr. Santiago Martínez, qui compta amb una amplia experiència en el món de la informàtica dins de la empresa Nissan, on ha exercit diversos càrrecs de responsabilitat.

El Sr Santi Martínez va fer una xerrada molt dinàmica i motivadora en la que va mostrar als alumnes què busquen les empreses a l’hora de contractar un treballador i com han d’afrontar en un futur pròxim la seva entrada al mercat laboral.

BONAAAIMG-0018-1

Visita a la fàbrica "Lafargeholcim, S.A."

El passat divendres 3 de novembre, els alumnes d’Economia i empresa de Primer de Batxillerat vam visitar la fàbrica de ciment "LafargueHolcim, S.A." situada a la localitat de Montcada i Reixac i ens va fer una càlida rebuda  la Concepció Jiménez, relacions públiques de l'empresa.

En primer lloc vam assistir a una xerrada sobre l’origen de la fàbrica, els diferents productes que elaboren, l’utilització de les matèries primeres i fonts d’energia que utilitzen al procés productiu, així com la RSS de l’empresa amb l’entorn.  A continuació, a cadascún dels alumnes els hi van donar un EPI per iniciar un recorregut per les instal.lacions, per tal de comprovar “in situ” com és el procés productiu per tal d’elaborar ciment i els seus derivats. També van aprofundir sobre la forma jurídica d’empresa, el seu nombre de treballadors, o en quines condicions treballen a l’empresa. 

Va ser una visita molt enriquidora ja que els alumnes van poder conèixer de ben a prop com s’elabora un material tan familiar per a nosaltres, el ciment.

IMG-20171106-WA0003

 nodes

Nova Web en construcció


 logo moodle


weeras


logo xtec


logo aniram


logo enseyament


ciclesmarina


erasmus


logo GEP pluri

marcpluri top 540


logo jofaigmarina


banner app


logo bustia


logollagosta


Al web de l'Institut Marina utilitzem cookies de millora del rendiment i d'anàlisi estadística. Pots trobar més informació aquí.