previous arrow
next arrow
Slider

Continuant amb les activitats vinculades al projecte Erasmus+ Let the science discover us, vam viatjar a la ciutat d’Otrokovice (República Txeca)  del 8 al 13 de maig del 2017.

L’equip participant de l’INS Marina va estar format per sis alumnes de 4t d’ESO: Marc Alarcón, Dina Ben, Diego Carmona, Yusupha Kejera, Irene Uceda i Oriana Villegas i dos professors: Carlos Segura, professor de Fisica i Química i Marta Vellisca professora d’anglès i coordinadora del projecte.

Durant la mobilitat es van realitzar gran varietat d'activitats, entre elles la visita a l’Experimentarium, on els alumnes van poder experimentar, de forma lúdica, varietat de principis i teories de la Física relacionats amb la velocitat, la gravetat, etc.
També vam assistir a la conferència del científic Thomas Londesborough on els nostres alumnes van dur a terme la presentació dels robots elaborats al taller de robòtica amb el professor Jordi Jiménez.

 

OTROKOVICE IMG 6602

Altres activitats a destacar van ser: el tour en vaixell al riu Moràvia, la visita al Zoo de Zlin, al museu de Tomas Bata, al museu de Tecnologia de Praga on els estudiants i professors de les escoles participants (Espanya, Itàlia, Turquia, Hongria i la República Txeca) vam poder apreciar l’evolució tècnica que, sobretot des del s. XIX, no només al sector del transport, sinó també a la vida quotidiana, tant a la llar com a la feina. En definitiva va ser una experiència inoblidable.

Abans de la finalització del projecte Erasmus+, al juny del 2018, el programa inclourà tres esdeveniments addicionals: a l’octubre del 2017 a Hongria, al març del 2018 a la Llagosta i al maig del 2018 a Hatay (Turquia) per a la clausura del projecte.