previous arrow
next arrow
Slider

La setmana del 24 al 30 d'octubre, 5 professores de l'Institut Marina vam assistir a la quarta mobilitat. En aquest cas es tractava d'una formació de professorat, a Paikuse Pohikool de Pärnu (Estònia) dins el projecte europeu Erasmus+ GoFor.

Professors d'Estònia, Turquia, França i Alemanya van atendre també aquesta mobilitat per intercanviar bones pràctiques, estratègies i innovacions per millorar l'expressió escrita del nostre alumnat.

Com a producte d'aquesta mobilitat, hem elaborat un manual on recollim les activitats que considerem més adients i efectives segons els nostres objectius. Entre altres activitats culturals vam tenir l'oportunitat de conèixer la cultura del país que ens va acollir; també vam organitzar tallers d'expressió escrita i creativa on hem comprovat la utilitat de les activitats proposades i hem après altres metodologies i dinàmiques de classe. Aquesta mobilitat ha estat també un punt de trobada molt profitós per coordinar activitats que s'han d'implementar durant el segon any de projecte en el centre i futures mobilitats, com ara la propera mobilitat a Estònia amb alumnat de 1r Batxillerat que tindrà lloc del 24 al 30 de març de 2019.