Logo WEB
previous arrow
next arrow
Slider

Es tracta d’un projecte coordinat per l'Associació Cultural de Granollers amb l'assessorament i suport de l'ACVic i on es treballa al voltant d’un tema: aquest any és el REFUGI.

Des del nostre centre s’ha començat a treballar amb dos grups de 4t d’ESO (Ed. Visual i plàstica), a través de diferents dinàmiques grupals. El següent vídeo mostra parts de la performance realitzada a l’aula d’educació visual i plàstica on els alumnes van experimentar diferents tipus de refugis relacionats amb els sentiments, les sensacions, les necessitats...

L’objectiu d’aquest projecte és endinsar l’alumnat en el món de l’art i donar presència i valor a l’obra d’art dintre del marc de l’institut amb la creació de petites obres, algunes de les quals s’exposaran al Museu de Granollers al mes de maig.

Ens assessora la Núria Nia, cineasta, visualista, docent i productora cultural. En el primer assessorament va fer que els alumnes reflexionessin sobre el concepte de refugi tot recordant una vivència viscuda en la qual es va necessitar d’un refugi. Van treballar-ho a partir de diferents preguntes com: Quin va ser el seu refugi? Què li va aportar aquest refugi?..., d’aquesta manera van poder arribar a una introspecció que els va fer reviure la vivència. Després la van expressar a partir de l’escriptura i més endavant la traslladaran a una obra artística.

REFUGI