Logo WEB
previous arrow
next arrow
Slider

El passat dimecres 20 de febrer, els alumnes de 1r de Batxillerat B de la Modalitat Social, i els alumnes de 4t ESO de la matèria Economia van realitzar una sortida didàctica a les instal·lacions de “Calidad Pascual, S.A.” a Gurb.

En primer lloc, van assistir a una xerrada col·loqui amb la responsable Montserrat Parareda Pujols. En aquesta xerrada, els alumnes van debatre sobre diversos temes referits a l'empresa: l’estructura organitzativa del Grup empresarial, les aliances amb altres empreses (Llet Nostra, Colacao, etc.),la seguretat alimentària, la Responsabilitat Social Corporativa (conciliació de la vida laboral i familiar, cura del medi ambient, etc.) A continuació, van fer un petit tast dels diversos productes que la marca ofereix al mercat. Després els alumnes van fer servir els EPI's facilitats per l'empresa per visitar les instal·lacions, on van poder observar la zona d'Uperització de la llet, la zona d'envasat i la zona de paletització. A la sortida ens van obsequiar amb un assortiment de productes de Calidad Pascual.
La visita ha estat molt enriquidora per als alumnes i, l'atenció per part de Montserrat va ser molt adequada.

Finalment van anar a la ciutat de Vic per passejar pel casc antic, visitar el Temple Romà i la Plaça Major amb les seves façanes històriques.

Més fotos

Paascual2 8401