Logo WEB
previous arrow
next arrow
Slider

Horari d'atenció:

Matins: 11 a 11.30h de dilluns a divendres

Tardes: dilluns a dijous de 16 a 18h

             divendres de 16-17h

Base de dades per consultar els treballs de recerca. Instruccions d'ús de la base de dades.

 

Des de fa uns anys la biblioteca és oberta durant l’estona de l’esbarjo del matí. Hi podeu venir tant si sou d’ESO com de Batxillerat (els profes també...). Hi podeu venir sols, en parelles –la parella de sempre o una altra-, de tres en tres... Això sí: amb l’entrepà menjat i, si pot ser, sense pals de xupa-xup penjant de la boca!

Venir a la biblioteca a l’hora del pati pot ser una bona opció per aquells dies que teniu un control i no heu tingut gaire temps (per posar una excusa...) de preparar-lo a casa. O sí l’heu preparat i li voleu donar un darrer cop d’ull. O per fer-vos aquella “txuleta” diminuta, que esteu convençuts que mai de la vida ningú no us podrà trobar.

També pot ser una bona opció per acabar aquells deures que no heu pogut fer perquè el vostre germana petita us va amagar la llibreta, o perquè vau estar dues hores penjats del mòbil, o perquè no hi va haver llum a la Llagosta durant tota la tarda.

Però si no teniu controls i els deures ja estan fets, poden venir simplement a estar una estona tranquils, i mirar-vos un diari o una revista. Ja sabeu que hi ha diaris i revistes d’informació general i d’altres pensats només per a joves; hi ha també còmics, els suplements dels diaris del diumenge, revistes d’informàtica, de cotxes... En fi, que podreu triar i remenar, i decidir què és el que us ve més de gust.

El que no podreu és fer servir els ordinadors, perquè el temps de l’esbarjo ja sabeu que passa volant i és per això que si els voleu fer servir –per preparar algun treball i buscar informació, o “navegar” per la xarxa sense rumb concret- podeu venir a les tardes, que la biblioteca continua oberta en l’horari de sempre.

La biblioteca és un espai del centre que hem d’aprofitar tant com puguem, per treballar o per passar l’estona, llegint qualsevol cosa. Només ens demana aquella actitud que vosaltres ja sabeu, que ens permet d’estar còmodes i aprofitar el temps, i respectar les coses i les persones, de tal manera que tot el que hi trobem estigui sempre en condicions perquè ho puguem fer servir, i no se’ns passin mai les ganes de tornar-hi.