Logo WEB
previous arrow
next arrow
Slider

Dimecres 15 de maig els alumnes de 1r d'Electromedicina van visitar les instal·lacions de l'empresa Matachana a Castelldefels. A més de veure les línies de producció, el departament d'I+D, etc, van rebre formació relativa als seus equips. Aquesta empresa col·labora activament amb l'institut, tant en l'FP Dual com en la cessió d'equips i la formació del professorat.

 

Matachana1

 

Matachana2

 

Matachana3

 

 

 

 

 

 

El passat dia 25 de març, els alumnes de primer curs del cicle formatiu d'Electromedicina Clínica van realitzar una visita a les àrees quirúrgiques de l'Hospital de Bellvitge.
Els alumnes van poder veure les instal·lacions d'un sistema IT i els equips que es troben als quiròfans i UCIs. També van assistir a una demostració pràctica de les mesures i proves de seguretat elèctrica que es fan regularment als quiròfans i sales d'intervenció per tal de garantir la seguretat dels pacients i el personal sanitari.
La sortida va resultar molt profitosa i volem agrair des d'aquestes línies la magnífica atenció dispensada pel personal de l'hospital i de l'empresa ALTHEA.

F1 belvitge

F2 belvitge

El passat dimarts 26 de febrer de 2019 en Carlos Sisternas, Director de FENIN a Catalunya, va fer una xerrada a l'institut als alumnes de 1r d'Electromedicina Clínica per parlar de Tecnologia Sanitària i el perfil del tècnic d'electromedicina.

FENIN és la Federació Espanyola d'Empreses de Tecnologia Sanitària, a la que pertanyen entre d'altres DRAGËR MEDICAL, SIEMENS HEALTHCARE DIAGNOSTICS, CANON MEDICAL SYSTEMS, OLYMPUS i MEDTRONIC.

FENIN1

El passat 25 de juny es va graduar la primera promoció d'Electromedicina Clínica (Cicle Superior) en presència del president de FENIN-Catalunya, José Luis Fernández; la coordinadora de F.P. de l'institut Marina, Pilar Aguadé; la directora general de FP Ensenyament, Sonia Mora; el representat de SEEIC, Xavier Pardell; la directora de FP d'Ensenyament, Serveis Territorials Maresme-Vallès Oriental , Dolors Castro i la directora del centre, Anabel Giménez.

Felicitats a tots els alumnes i molt especialment al professorat per la implicació i la magnífica feina realitzada al llarg d'aquests dos cursos.

1r prom.ELECTROMEDICINA

Aquest dimarts 12 de juny es va cel·lebrar la jornada de cloenda de la xarxa de suport a l'FP Dual. Dins d'aquest acte es lliuraven els reconeixements als Dossiers de FP Dual. Es van presentar més de 100 treballs de molts instituts. ABDOULLAH LAHMIDI, alumne d'Electromedicina Clínica, va guanyar el primer premi en reconeixement a la qualitat del dossier.

Abdu1

Abdu2

Dijous 7 de juny Javier Gómez, Director de l'empresa (especialitzada en el manteniment de bombes d'infusió) i col·laborador de Trumpf Medical, va fer una xerrada sobre dos temes:

- Creació d'una empresa, experiència personal

- Disseny i instal·lacions de quiròfans

IMG 20180607 172402 IMG 20180607 172432