Logo WEB
inici de curs 23.24.jpg
EL CLAUSTRE 23-24 DE L'INSTITUT MARINA US DESITJA UN BON INICI DE CURS
inici de curs 23.24.jpg
EL CLAUSTRE 23-24 DE L'INSTITUT MARINA US DESITJA UN BON INICI DE CURS
previous arrow
next arrow
Projecte Erasmus + Cultural Colours 2020-2022
 
Aquest any l'Institut Marina ha estat seleccionat per implementar un nou projecte Erasmus + Ka219 Cultural Colours per tal de fomentar l'ús de llengües estrangeres i la interacció cultural que aquest projecte ens proporciona. Un dels objectius principals és augmentar la consciència europea del nostre alumnat i crear un espai comú de diàleg i respecte entre cultures, que ens ofereix la possibilitat de transmetre i mostrar el nostre patrimoni cultural llagostenc i català; la nostra identitat com a poble, les nostres tradicions, costums i béns materials. 
 
La participació de l'alumnat de 4t d'ESO en les diferents accions de projecte facilitarà també l'assoliment de competències de l'àmbit lingüístic, digital i social. Els alumnes treballaran conjuntament amb alumnes de països com ara: Stichtse Vrije School (Països Baixos), Necmi Asfuroglu Anadolu Lisesi (Turquia), Paikuse Põhikool (Estònia), Osnovna Sola Smihel (Eslovènia) i Szkola Podstawowa nr 11 (Polònia).
 
Sota l'eslògan: RED "Respect, Equality and Diversity",  treballarem en equip per assolir els objectius marcats i aconseguir bons resultats de projecte.
 

TWINSPACE