Logo WEB
inici de curs 23.24.jpg
EL CLAUSTRE 23-24 DE L'INSTITUT MARINA US DESITJA UN BON INICI DE CURS
inici de curs 23.24.jpg
EL CLAUSTRE 23-24 DE L'INSTITUT MARINA US DESITJA UN BON INICI DE CURS
previous arrow
next arrow

 

EMPREN LOGO

 

Captura de pantalla 2024 01 31 a les 17.40.30


 

centre capacitació digital13 alumnes de Romania i França visiten La Llagosta per portar a terme un projecte Erasmus Plus sobre sostenibilitat mediambiental: Green Jobs of the Future.
 

Amb motiu del projecte Green Jobs of the Future, 8 alumnes de l’escola Andrei Muresanu de Brasov, 5 alumnes del centre Saint Anne a Bordeus i 13 alumnes de La Llagosta han portat a terme diverses activitats relacionades amb les pràctiques sostenibles en el sector de l’empresa durant la setmana del 8 al 14 de maig.

 

Les famílies dels participants de l’Institut Marina, sense les quals aquesta experiència no hagués estat possible, no només han acollit a les seves llars els alumnes visitants sinó que també han organitzat una setmana d’activitats lúdiques a La Llagosta i Barcelona.

Aquest projecte es va iniciar al 2022 amb la visita de 13 alumnes del nostre centre a Brasov i a Bordeus durant l’últim trimestre de l’any passat. En maig, la tasca principal del projecte va consistir en dues visites a 9 empreses que destaquen per la inclusió de pràctiques mediambiental en el seu procés de treball. Els estudiants van observar, participar i realitzar un informe sobre la rutina diària i estructura d’aquestes companyies. Des de Institut Marina, agraïm la participació activa de les següents entitats: Lafarge Holcim Cementos (Montcada i Reixac), TEGA Centro de Recogida y Trataimento (Granollers), Olandwear Moda Sostenible (Granollers), El Safareig Sostenible (Barcelona), Santos-Jorge, Centro de Reciclaje (Mollet del Vallès), Biopompas Cosméticos Sostenibles (Mollet del Vallès), Invidmad – ILUCA Iluminación (La Llagosta), Embotits Subirats (La Llagosta), Veritas Supermercats Sostenibles (Sant Cugat del Vallès). 

 

La setmana s’ha completat amb un matí de jocs de germanor, una visita per les instal·lacions de l’Institut Marina i un recorregut per llocs emblemàtics de La Llagosta a càrrec de l’alcalde, Óscar Sierra, amb una exposició de les polítiques mediambientals al municipi per part del tècnic Antoni Ferran. Els alumnes van gaudir d’un taller sobre biomaterials a l’Ateneu de Fabricació de Gràcia, on van crear materials plàstics per usos industrials a partir de residus orgànics. A més, van participar en una gimcana per descobrir comerços verds a Barcelona i van fer una visita guiada pel centre de Barcelona. La setmana va concloure amb un dinar de paella al nostre centre per a tots els alumnes i professors dintre del projecte, seguit de l’entrega de diplomes a tots els participants.

 

Per últim, volem reiterar el nostre agraïment a les famílies, per la seva atenció i esforç que han fet d’aquesta visita una experiència inoblidable pels alumnes acollits; a les empreses col·laboradores, que han posat en marxa una sèrie d’activitats força interessants i inspiradores; als professors, equip directiu i personal d’administració i serveis de l’Institut Marina que han dedicat gran part del seu temps al projecte de forma desinteressada.

PODEU ACCEDIR A LA GALERIA D'IMATGES FENT CLIC AQUÍ

 

 

EMPREN LOGO

 

Captura de pantalla 2024 01 31 a les 17.40.30


 

centre capacitació digital