Logo WEB
calustre_2021.jpg
foto1.jpg
foto5.jpg
foto6.jpg
previous arrow
next arrow

 SORTIDA AL PARLAMENT DE CATALUNYA I AL SÍNDIC DE GREUGES 

22 de Desembre 2015

El grup d'alumnes de 1er de Gestió Administrativa (CFGM) i 1er  d'Administració i Finances (CFGS) el dia 21 de Desembre van visitar el Síndic de Greuges i el Parlament de Catalunya.

Els alumnes van tenir el plaer de conèixer en persona al Síndic, Rafael Ribó, el qual juntament amb la persona responsable de comunicació van explicar als alumnes d'una forma amena el paper que té el Síndic de Greuges.

La visita al Parlament també va ser molt interesant on els alumnes  van aprendre les funcions i la història.

1

 

FIRA EMPRESA A L'AULA

16 de Febrer 2016

El dia 16 de febrer els alumnes de 2on de GA van participar a la trobada d'empreses simulades organitzada per Empresaula a l'auditori AXA de Barelona.

Durant la trobada els alumnes van gaudir d'una sessió de networking (compravenda amb altres empreses), del muntatge seu propi stand i la presentació de la seva empresa en anglès.

 

2

BARCELONA ACTIVA

16 de Febrer 2016

El dia 16 de febrer els alumnes de 2on de GA van participar a la trobada d'empreses simulades organitzada per Empresaula a l'auditori AXA de Barelona.

Durant la trobada els alumnes van gaudir d'una sessió de networking (compravenda amb altres empreses), del muntatge seu propi stand i la presentació de la seva empresa en anglès.

L'Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, facilita la instal·lació d'empreses de nova creació a la ciutat de Barcelona amb diferents propostes específiques i destinades, respectivament, a empreses innovadores de nova creació i a entitats que aglutinen innovació i llurs spin-offs.

 Situada en el 22@ Districte del Coneixement, aquesta permet la instal•lació d'empreses innovadores de nova creació per un període màxim de tres anys, i disposa de 63 mòduls d'entre 18 i 110m2. La incubadora té com a objectiu facilitar el futur d'aquestes empreses, tot generant xarxes de cooperació i contribuint a la millora de la seva competitivitat.

 

3

 

XERRADA QUEIXA'T

1 de Mars 2016

El dia 1 de març els alumnes de 1r d'AFI,  amb relació al mòdul de Comunicació i Atenció al client,  van participar en la xarrada anomenada"Queixa't, Reclama, Denúncia" a càrrec del Sr. Toni Cubell, responsable de l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) de l'Ajuntament de la Llagosta.

 0

 

VISITA DAMM

15/0//2016

El dia 15 de març els alumnes de Gestió Administrativa i Administració i Finances van gaudir de la visita a l'empresa DAMMal Prat del Llobregat.

Durant la visita els alumnes van poder observar el funcionament de vàries línies de producció de l'empresa, la qual funciona de forma totalment automatitzada, així com entendre el procés d'elaboració de la cervesa.Aquesta visita va ser molt útil per als mòduls professionasl de MP02. Operacions administratives de compravenda (Gestió Administrativa) i MP10. Gestió Logística i Comercial (Administració i Finances).

 

4

 

VISITA A OMIC

4 d'Abril 2016

 

El dia 4 d'abril els alumnes de 1r i 2n  d'AFI,   van participar a l'INS Marina en el Taller  anomenat "Estalvi en subministraments" a càrrec del Sr. Antonio Cubel, responsable de l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) de l'Ajuntament de la Llagosta.

 

5

 

VISITA A L'EMPRESA GAES

07 Abril 2016

El dia 7 d'abril els alumnes de primer curs de Gestió Administrativa van realitzar una visita a l'empresa GAESde Barcelona. Aquesta és una empresa multinacional líder en el sector de la correcció auditiva, amb presència a 10 països, i amb més de 60 anys dissenyant (I+D), produint, distribuint i comercialitzant audiòfons per millorar la qualitat de vida de les persones.

Durant la visita els alumnes varen poder conèixer el departament de recursos humans, el procés de selecció del personal i el funcionament de vàries línies de producció i comercialització de l’empresa.

Aquesta sortida passa a completar la formació teòrica rebuda pels alumnes en els mòduls professionals de MP03 Recursos Humans i MP10 Empresa i Administració.

 

6

 

VISITA A IT CONNECTIVITY

10 de Maig 2016

El passat 10 de maig tots els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mig de Gestió Administrativa van realitzar una visita a l'empresa IT Connectivity situada al Polígon Industrial Pla d’en Coll de Montcada i Reixac. Aquesta és una empresa multinacional líder en el sector dels components electrònics, amb presència a tot el mon. La seva delegació a Catalunya dóna feina a més de 400 treballadors.

Durant la visita els alumnes varen poder conèixer el funcionament administratiu, comercial i logístic d’aquesta empresa. 

Aquesta sortida passa a completar la formació teòrica rebuda pels alumnes durant aquest curs, en diferents mòduls professionals: MP02 Compravenda,  MP10 Empresa i Administració i MP11 Empresa a l’aula.

 

7